Laser & Shape InfraTrainer Studio

 

A Szent István Körúton lévő Infratrainer Stúdióban azért dolgozunk, hogy a bőröd szebb és feszesebb legyen, a közérzeted javuljon, ezáltal garantáljuk, hogy jobb lesz a kedved, és a kisugárzásod! Ezzel a speciális kardiókerékpárral, ami ötvözi a mágnesterápia és az infraszauna jótékony hatását, személyre szabott programmal tekerhetsz, miközben kiizzadod magadból a méreganyagokat, erősíted az immunrendszered, és természetesen ég a zsír!!!
Ha csak 50 percet szeretnél magadért tenni, akkor a laser&shape-ben töltsd el ezt az időt! Tekerj egyet nálunk!
Stúdiónk abban is egyedi, hogy személyre szabottan tudunk segíteni Nektek a külső és belső átalakulásban.

 

“Ne hagyd hogy az álmok, csak álmok maradjanak!”

 

Szeretettel várunk!!

         

 LASER&SHAPE INFRATRAINER STÚDIÓ

 

Cím:Budapest, 5. kerület Szent István körút 19. fszt 1.

Nyitva tartás:Hétköznap: 08.00-21:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Bejelentkezés:

+36 20 510 2552

Rólunk írták a Flyerz magazinban:

Tipikus irodista vagyok. Egész nap ütöm a billentyűzetet, ülőmunkát végzek. Azt mondják, ez az új népbetegség. Én pedig nem akarok beteg lenni, ezért utánanéztem, mit is tehetnék ez ellen, és magamért.

Így találtam rá a Laser&Shape Infratrainer Stúdióra a körúton. Heti kétszer 50 perc – határozom el máris –, hiszen közel van a melóhelyemhez, és az edzésidő abszolút vállalható, még az esti főzés is belefér utána. Azt tudni kell rólam, hogy nem vagyok az a csoportban edzős típus. A sport számomra levezetés, elengedés, gondolkodás vagy épp kiüresedés – mikor mire van szükségem. Nagyon kevés időt tudok erre szánni, így piros pont, ha a mozgásforma: rövid, megdolgoztat de nem kinyír, komplex, és az állóképesség és feszesítő hatás mellett még ki is kapcsol.

Ez alig pár dolog, ugye? Mondhatnám, túl szép, hogy igaz legyen. És mégis: az infratrainer a nekem való dolog! Ez tulajdonképpen egy magyar sportorvosok és mérnökök által 2015-ben kifejlesztett wellness-kardio-bringa. Vagyis annál sokkal több…! Nem kell másokkal egy zsúfolt teremben ugrálnom, csak lefoglalok egy időpontot, felveszem a tekerőrucit (ez egy speciális zacskónadrág, amibe izzadhatok), és nincs más dolgom, mint tekerni – miközben zenét hallgatok, vagy a kedvenc sorozatomat nézem.

Persze van ennek kevésbé komfortos része is, hiszen „dolgoznom kell”, a biciklin fekve számos infrapanel vesz körül. Olyan, mintha egy nagyon kényelmes infraszaunában ülnék, csak hatékonyabb, hiszen a sugarak jótékony hatásának hála méregtelenít, zsírégetéssel feszesít, fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, állóképességet javít, és idővel eltűnik az a fránya narancsbőr is. Emellett persze gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatása is van, nagyon rövid idő alatt. Ekkor foglalom imába az edző nevét – aki egyébként sosincs a nyakamon, viszont rengeteget segít azzal, hogy személyre szabott tervet készít nekem.

Nagyon rá lehet ám erre szokni; főleg úgy, hogy közben nem érzem kötelességnek, inkább egyfajta „énidőnek”. Ez az én megérdemelt 50 percem. Heti kétszer. A Laser&Shape-ben újdonságként elérhető a mágnesterápia is. Az amúgy is univerzális infratrainer háttámlája mágneses, így sokszorozza az edzés közbeni jótékony hatásokat. Sejtszinten segíti a szervezetet, így erősítve energiaszint növekedését, és ellenálló képességét. Olyan egészségügyi problémáknak inthetsz búcsút, hogy arról még csak nem is álmodnál.

Emellett remek kiegészítő a hullámmasszázs, mely 20 perc alatt a már “felszínen lévő” méreganyagok távozását segíti elő. Az infratrainert minimum heti egyszer ajánlom (de amint megtapasztaltad a hatását, többet akarsz majd…), úgyis itt a tél és a sejtjeinknek, vérkeringésünknek szüksége van egy kis természetes tuningra!

Cím: Szent István körút 19. Fsz. 1., Budapest, V. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00-21:00, Szombat – Vasárnap ZÁRVA
Bejelentkezés: +36 20 510 2552
Facebook
WEB
Instagram